I'm a Coach, Ask me now!

Name:
Email Address:
Occupation
Handphone number
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that we can help to guide you.

Create a web form here

Tuesday, November 23, 2010

suke giler mamat ni..hahaha...

salam sume..
wei,kirah nak tnye korang...korang follow x cite asmara?? kirah nak share sikit leh..
asmara itu tajuk cerita slot lestari kat tv3..setiap hari selasa jam 9 mlm..
(dah mcm wat iklan lak)

cite ni skg dah episode 11..tinggal lagi 2 episode je nak abis..walaupun dia cite melayu yg agak lembap,tp jalan cite dia best..n lagu2 dia pun best..antara lagu yg ade diselitkan dlm cite tu ialah syurga cinta dari ada band, berganti hati dari anggun n byk lagi..

actually, entry kirah kali nak cite pasal watak utama cite tu..hehek..(gelak gatal)
watak asmara tu dipgg oleh shah jazle..well,he is so cute,so tough n so wow..hehek..(gelak gatal lagi sekali)
mase cite ni ditayangkan kat tv3 mula2 dulu,kirah kat upm..n x dpt tgok tv la kan sbb xde tv kat upm..then, rumet kirah si tirah tu la yg mempengaruhi kirah untuk menonton cite ni kat tonton..
sejak pertama kali menonton cite asmara, kirah dah pun jatuh hati kat shah jazle ni..OMG..comelnye!!
watak bini dia pun comel gak..faezah elai..comel kan..hehek..

ni la shah jazle n faezah elai...
(taken from kawan baik korang~~~ encik google)



  
dua gmbar ni plak kirah amek dari fb sorg photographer ni..
hael husaini name dia..pic yg dia amek,sume nice2...thanks to hael husaini ye.. =)


kirah igt shah jazle ni orgnye sweet la kan..mcm lam cite tu jugak..tp baru2 ni,kirah tertgok lam cite fuhh yg hosnya awal ashaari tu, shah jazle ni quite berlagak la..tp,x kisah la..ko nak berlagak ke,nak menggatal ngn pmpuan tua ke,ape ke, aku tetap suke ko shah jazle..hehe..

tu je kirah nak share kali ni..daa...


5 comments:

  1. woah 6 pack
    hahaha

    ak xkesempatan nk tgk cerita tu lagi
    hohoh TV xde kt kolej T.T

    ReplyDelete
  2. ala razi...aku pun follow kat tv3.com je..tgok la..best2..hehe...

    ReplyDelete
  3. kira sgt emo tgk asmara smalm.. =)

    ReplyDelete
  4. sya pon follow gak cite asmara... tgok kt tonton.com.... bestnyer klau dpt hsbnd yg caring cam asmara kn...ops! berangan plk..hehe

    ReplyDelete
  5. sy pun nak gak..hahaha...best kan liyana,kalo dpt husbnde cenggitu..hehe..

    shima:jgn la gtau org..haha..

    ReplyDelete