I'm a Coach, Ask me now!

Name:
Email Address:
Occupation
Handphone number
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that we can help to guide you.

Create a web form here

Saturday, November 27, 2010

best..tapi susah!!

salam sejahtera sume..
sory la..sakit ati tol la ari ni..
Look, kirah mmg suke g tgok bnde2 yg pelik2 n best2 ni..it's such a new thing to be added as a knowledge right..tp,kalo condition yg perlu kirah berdepan b4 dpt tgok bnde2 best tu, sgt menggeramkan, kirah rasa cukup la hanya sekali..

korang tau kan skg MAHA sedang bermaharajalela kat MAEPS tu...MAEPS tu kat Mardi yg berdekatan ngn upm..aduh, kirah x sgka langsung sesak yg teramat sgt melanda jalan utama dalam upm ni..
cube korang bygkan, kirah yg naik bf nombor 2 kirah tu pun,kirah stuck dlm jam hampir half an hour..
kalo org yg naik kete,msti la berjam-jam kan..cian tol la sume org..
padahal perjalanan tu makan masa x sampai10 minit pun sebenarnye..
demi nak g MAHA n Sua Rasa kan..sume org sanggup berpanas n berpenat..
(termasuk la ko kirah..)

serius kirah ckp,kirah mmg nak g lagi..sbb td kirah g kejap sgt..x sempat usha sume tmpat..
mcm2 ade..ade exhibition2,ade jualan2..n boleh rase2 makanan..
(part yg paling kirah suke ---> makan free..haha)

tapi,kalo la keadaan yg sama perlu kirah hadapi,kirah x nak g dah..penat giler..
kirah sgt berharap hari isnin,selasa,rabu dan hari2 seterusnya,org dah x ramai..
(sdg cube berfikiran +ve)
maklumla,hari ni n esok kan ade sua rasa..n weekend kan..sbb tu org ramai...
kalo dah x ramai,kirah mmg akan pergi lagi..

thanks sudi bace luahan hati kirah..tu je nak cite..
daa~~

p/s:insyaAllah,esok kirah akan cube amek gmbar ape yg patut untuk tunjuk kat korang berkaitan ngn entry ni..k..stay tune..(peddia..)

seperti yg dijanjikan..ini ha gmbar2 yg kirah amek tadi..
gigih sgt kan amek gmbar sesak2..haha..






so,takut x nak g maha??haha..g je..best sgt3...
tapi kalo nak pegi setakat sorg or dua org tu,naik la motor...xyah la naik kete..hehe..itu nasihat kirah..


daa~~

5 comments:

  1. jom g MAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    nak pegi nak pegi

    ReplyDelete
  2. nak pegi same2 ke syg???sesak la awk..

    ReplyDelete
  3. MAHA mmg menyesakkan..tp byk bnde yg bgs2 kt si2..kn2??

    ReplyDelete
  4. jom MAHA hari khamis... weee~~~

    ReplyDelete