I'm a Coach, Ask me now!

Name:
Email Address:
Occupation
Handphone number
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that we can help to guide you.

Create a web form here

Friday, November 5, 2010

hehek~~

baru ade 5 entry...n xde decoration yg lawa2,plus belum master dalam bloging, kawan blogger kirah sorg ni dah kasi kirah satu award...hahaha...kirah rase kelakar sgt...sbb x pandai sgt award2 ni..hehe...
(buat muke blur sambil garu belakang kepala yg x gatal..hehe)

ni awardnya...jeng...jeng...jeng...jeng...



 hehek..malu rasanya...kirah terpikir...cane la kirah nak jawab soalan2 yg dikenakan selepas mndapat award ini..hahaha...xpe...kirah jawab la jugak..

1. Thanks the person who gave you the award and link the person.

ok...kirah ingin berterima kasih kepada cik puan muda amal...hehe...thanks ek syg bg kirah award ni..hahaha..nnti,kirah akan cube untuk mempertingkatkan prestasi supaya blog kirah lebih cntik..insyaAllah..hehe..
 sila lah ke blog beliau..blog beliau cntik..


 2. Spread the words to 15 bloggers who you like and you think their blogs are awesome.
yg ni kirah nak gelak dulu boleh x..hahahaha..kirah baru sgt lam dunia blog ni...kawan2 blogger pun ade la beberapa kerat..haha..xpe..kirah bagi award ni pade  sume blogger yg kirah kenal ek...hihihi...insyaAllah,kirah akan mempertingkatkan mutu dalam blog walking..
1.http://loveyuni.blogspot.com/
2. http://niknadiarahimi.blogspot.com/
3. http://weirdbella.blogspot.com/
4. http://sheenashareena.blogspot.com/
5. http://eninoraini.blogspot.com/
tu je la kot..hehe..

3. Tell 7 things about yourself 
~kirah muda lagi..baru 22~
~kirah ade 10 adik beradik...kirah anak ke-9~
~mak kirah dah tua...umor 63 dah..cian mak kirah...ayah dah xde~
~kirah masih gemuk...so,masih perlu diet utk kurus~
~kirah syg kawan2 kirah especially rumet kirah n coursemate kirah skg~
~kirah takut nak exam la sbb belum bersedia~
~kirah rasa nak kawian..hahaha~

ok u guyz...sudi2 lah menerima award dari kirah..n thanks again pada cik pun muda amal atas pemberian award yg cntik itu...

lots of kisses from me..
mmuuaahh!


3 comments:

  1. amal msti la kene dtg...kalo x,cane nak dpt aura cntik dari awk..hehe...
    tp,kawin awal tu mcm x je..mane tau,awk kawin dulu ke..hihihi...

    ReplyDelete