I'm a Coach, Ask me now!

Name:
Email Address:
Occupation
Handphone number
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that we can help to guide you.

Create a web form here

Thursday, February 10, 2011

luahan perasaan buat yg sudi mendengar dan membaca..

mak.............................,,
sedih.............................!!!!!!!!!!!!

aku x leh nak meraung cam ni kat depan mak aku..nnti mak aku susah ati..sape yg x sedih wei..aku sakit...sakit wei sakit..tiap2 ari aku doa...Ya Tuhan,sembuhkn sakit aku ni..aku dah x tahan lagi..kalo dah tiap2 ari cirit-birit n muntah2,even dah mkn ubat on time,sape yg boleh tahan kan..

dah hampir 2 minggu keadaan aku mcm tu..tapi aku igt x serius..then,when it getting worst,aku tekad g klinik..aku baru tau aku ade gastrik n migraine..sebelum ni,kalo aku dgr org ckp dorg ade penyakit ni,aku wat bodoh je..sbb aku igt xde la sakit mane pun..but when it happen to myself,Ya Allah,mntak ampun sgt2..
ia sgt sakit..tambah2 time nak pikir smthing yg tough..sgt sakit kepala aku ni..berdenyut denyut..
then,kalo aku mkn lmbat sikit he dari time mkn,perut mula pedih..pedih sgt..OMG..aku betul2 mntak tuhan ampunkan dosa aku..sgt sakit..

yg paling aku sedih n nangis tiap2 mlm ialah sbb bdn aku yg aku sedaya upaya kuruskan ni,dah kembali gemuk..baju aku sume x muat..aku kene lupakan diet aku tu..aku kene mkn setiap kali time mkn..

n satu lagi,tiap ptg,aku msti lemah..sgt lemah..bdn aku panas..mata aku berair..urat2 sume sakit..lenguh2 satu bdn..aku x fhm nape jadi gini..

korang,kalo ade sape2 yg bace entry aku ni,aku mntak tolong sgt...doakan aku cpt sembuh..

aku nak kurus semula..
aku ade byk keje yg aku nek kene selesaikan..such as assgmnt,stdy untuk exam n final year project aku..
aku x dpt nak wat sume tu..tlong ye korang..

semoga tuhan balas jasa baik korang..
thanks..
meh nak tunjuk ubat2 yg aku makan selama ni..





cian x??
sampai dah abis ubat2 ni..

sedih aku tgok muke aku sendiri...
 =(

2 comments:

  1. huhu byk2 bersabar ;D
    inshaAllah byk pahalanya dpt tempuhi ujian yg besar ni ^^

    ReplyDelete